MODELOVERSIGT

Fire modeller – Fra 25 til 75 HK

Med Vitra tilbydes en komplet modelserie af fuldhydraulisk redskabsbærer. Serien består af fire forskellige modeller – alle med hver deres individuelle egenskaber, samtidig med at de alle er opbygget efter Vitra’s faste koncept omkring kvalitet, styrke, fleksibilitet og servicevenlighed.

Kompakte ydre mål, lav egenvægt og stor lasteevne gør at Vitra opfylder de skrappeste krav til opgaveløsning inden for stort set alle opgaver i de tre sektorer Vinterbekæmpelse, Grøn arealpleje og Renholdelse.

VITRA C2.25

Vitra C2.25 er den mindste model i serien og med et kraftigt chassis på kun 105 cm i bredden, knækstyring og 4WD, er den både kompakt og fleksibel, perfekt til en arbejdsdag i et tætpakket bymiljøet. Med en stærk og miljørigtig STAGE V motor, bidrager den samtidig til et godt miljø uden at gå på kompromis med ydelsen.

Læs mere

Download Dataark

Se billedgalleri

VITRA C3.55

Med en stærk STAGE V turbo motor på hele 50 HK, kombineret med en lasteevne på hele 1760 kg får du med C3.50 en både stærk og miljørigtig samarbejdspartner, som med Danfoss drivlinje, ”EasyDrive” køreprogrammer og transporthastighed på op til 30 km/t, let klare alle arbejdsdagens opgaver – selv over større distancer.

Læs mere

Download Dataark

Se billedgalleri

VITRA C3.75

Udstyret med den nyeste, miljørigtige STAGE V motor på hele 75 HK med 30% højere drejningsmoment og en lasteevne på hele 1670 kg, går C3.75 ikke af vejen for selv krævende opgaver. Med komplet Danfoss drivlinje med ”EasyDrive” køreprogrammer og transporthastighed på op til 40 km/t, forenes styrke og komfort fuld ud.

Læs mere

Download Dataark

Se billedgalleri

SPØRGSMÅL? – Klik her for at finde din lokale Vitra forhandler

EN ÆGTE MULTIMASKINE

Vitra er med sin fleksibilitet og overlegene styrke, den perfekte multimaskine
for alle arbejdsopgaver – året rundt. Så hvorfor have én maskine til hver af
årstidens opgaver, når du med en Vitra, let kan klare dem alle?

Med Vitra’s universal montagesystemer sikres let montage af de forskellige
redskabs-optioner, så der stort set ikke den opgave Vitra ikke kan løse!

Gå til redskabsoversigt..