MODELOVERSIGT

Fem modeller – Fra 33 til 67 HK

Med Vitra tilbydes en komplet modelserie af fuldhydraulisk redskabsbærer. Serien består af fem forskellige modeller – alle med hver deres individuelle egenskaber, samtidig med at de alle er opbygget efter Vitra’s faste koncept omkring kvalitet, styrke, fleksibilitet og servicevenlighed.

Kompakte ydre mål, lav egenvægt og stor lasteevne gør at Vitra opfylder de skrappeste krav til opgaveløsning inden for stort set alle opgaver i de tre sektorer Vinterbekæmpelse, Grøn arealpleje og Renholdelse.

Slide

VITRA 2030B

ECONOMY

Vitra 2030B er det miljørigtige alternativ til maskiner med dieselmotorer og med mange af fordelene fra el-drevne køretøjer, dog uden ulemper som f.eks. lav rækkevidde og lang opladetid. Modellen er opbygget på samme chassis som Vitra 2037, men med en DualFuel motor med mulighed for drift på benzin eller gas hvilket giver en miljørigtig maskine, perfekt til kørsel i byzonen.

Læs mere

Download Dataark

Se billedgalleri

VITRA 2037

ECONOMY

Vitra 2037 har de samme kompakte egenskaber og høje lastevne som det kendes fra Vitra 2030B, men er opbygget over en kraftigere 4 cyl. motor, hvilket danner grundlag for at maskinen kan klare de mere kraftbetonede opgaver og stadig have den fleksibilitet og det overskud som kendetegner Vitra. Maskinen har en høj nyttelast og en løfteevne på hele 600 kg.

Læs mere

Download Dataark

Se billedgalleri

VITRA 2045

TREND

Vitra 2045 er fysisk større end de mindste Vitra modeller, men besidder på trods af en højere ydelse, stadig en enestående fleksibilitet. En rigtig “slider” som altid leverer en overbevisende præstation og som med et stort kraftoverskud, kombineret
med høj lasteevne giver rigtig meget maskine for pengene, uanset hvilke type opgaver der ønskes løst.

Læs mere

Download Dataark

Se billedgalleri

VITRA 2050

OPTIMIZER

Vitra 2050 har samme udstyr og funktioner, som der kendes fra den tidligere Vitra 2060, men er istedet opbygget med en 50 hk. motor. Kombinationen giver en fleksibel maskine med masser af motorkraft og et væld af behagelige funktioner, så som f.eks. køreautomatik og klimaanlæg, som giver optimalt grundlag for en behagelig og stærk samarbejdspartner.

Læs mere

Download Dataark

Se billedgalleri

VITRA 2067

OPTIMIZER

Med Vitra 2067 tilbyder vi en redskabsbærer i 70 hk. klassen, med en miljørigtig Caterpillar commonrail motor som opfylder de seneste EU klasse 3B normer. Det enestående og letbetjente køresystem fra Danfoss, den høje lasteevne, samt de øvrige velkendte dyder fra Vitra 2060, giver chaufføren mulighed for effektivt at løse selv de mest krævende arbejdsopgaver.

Læs mere

Download Dataark

Se billedgalleri

SPØRGSMÅL? – Klik her for at finde din lokale Vitra forhandler

EN ÆGTE MULTIMASKINE

Vitra er med sin fleksibilitet og overlegene styrke, den perfekte multimaskine
for alle arbejdsopgaver – året rundt. Så hvorfor have én maskine til hver af
årstidens opgaver, når du med en Vitra, let kan klare dem alle?

Med Vitra’s universal montagesystemer sikres let montage af de forskellige
redskabs-optioner, så der stort set ikke den opgave Vitra ikke kan løse!

Slide

Gå til redskabsoversigt..

Vær Social